Jazz på Djurzz – kontaktside for bands

Er jeres amatørjazzband interesseret i at spille på Jazz på Djurzz festivalen så læs nedenstående og kontakt os for nærmere aftale.

Jude Leighton & Niels Uhre Christensen spillede på BrewPub på Jazz på Djurzz i 2023

Hvad er Jazz på Djurzz festivalen?

Jazz på Djurzz er en jazz-festival for amatør-jazzmusikken, der samler dem, der spiller amatørjazz-musik og gerne vil spille for andre, dem der bare vil komme og lytte og dem, der gerne vil i gang med at spille igen.

Jazz på Djurzz blev holdt første gang den 29. oktober 2022 på Maltfabrikken i Ebeltoft og samlede omkring 100 amatør jazzmusikere og flere end 200 publikummer og blev igen holdt den 7. oktober 2023 med 125 deltagende amatør jazzmusikere og omkring 200 publikummner.

Festivalen afholdes 5. oktober 2024

Jazz på Djurzz amatørjazz-festival afholdes i 2024 lørdag den 5. oktober fra kl. 13.00-20.00. Jazz-festivalen har til formål at styrke amatørjazz-miljøet på Djursland og arrangeres af Bigbandet Unoderne sammen med Maltfabrikken og Djurslands Jazzklub.

Jazz på 2 scener

Der spilles i to spor, hvor det ene er for Bigbands, der spiller på den store scene på Kulturloft og det andet er for mindre jazz-bands, der spiller på den lille scene på BrewPub.

En mulighed for at komme ud at spille – også for unge jazzbands

Amatørjazz er kendetegnet ved, at musikerne spiller ulønnet, af lyst og efter bedste evne. Festivalen skaber rammerne, så amatørmusikere og publikum kan mødes om jazz-musikken og skabe nye relationer og oplevelser.

Målet er at engagere publikum gennem en jazz-festival, hvor publikum ved deres reaktion på oplevelsen giver feedback på de lokale amatørmusikeres performance.

Festivalen er desuden tænkt som en slags udstillingsvindue, hvor orkestrene kan gøre sig kendte i lokalområdet – dels for at blive kontaktet for spillejobs og dels for at få kontakt til andre musikere eller kommende musikere.

Vi er særligt interesserede i at udvide festivalen med unge jazzbands, der gerne vil optræde for et større publikum.

Kontakt

Kontakt festivalarrangør Michael Lund-Larsen på mchllundlarsen@gmail.com, hvis jeres band er interesseret i at spille på Jazz på Djurzz 2024.